В аеропорту «Бориспіль» затримали жінку із забороненими препаратами

16:54, 11.01.2022
В аеропорту «Бориспіль» затримали  жінку із забороненими препаратами

Українка намагалася ввезти .заборонені препарати. Медикаменти вилучені

Митники затримали туристку, яка намагалася ввезти препарати з прекурсорами. 56—річна пасажирка прибула в Україну чартерним рейсом з Єгипту.

 

Як інформує Україна молода, про цеповідомляє  пресслужба Київської митниці.

 

Відомо, що чартерний рейс з Єгипту прибув в аеропорт "Бориспіль" сьогодні о 10:00. Під час митного огляду, прикордонники виявили 480 пігулок. У таблетках виявлено речовину - псевдоефедрин.

Пасажирка намагалася провезти у своєму багажі 24 упаковки препарату «1,2,3». Разом з тим, громадянка не мала при собі рецепту на ліки.

 

У зв'язку з порушенням митного контролю прикордонники склали адміністративний протокол за статтею 471 Митного кодексу України. Медичні препарати були вилучені.

 

Київська митниця настійно рекомендує пасажирам перевіряти склад ліків, який вказаний зазвичай на упаковці. Також можна перевірити відповідність складових до заборонених речовин. Їх затвердили в переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

 

Як повідомляла УМ, укранському туристу, який прямував до Польщі, не дозволили перетнути кордон. На пункті пропуску  «Краківець» прикордонники Львівського загону виявили 57 набоїв.