У Бахмачі на Чернігівщині депутат на смерть збив велосипедиста і втік

19:00, 19.12.2021
У Бахмачі на Чернігівщині депутат на смерть збив велосипедиста і втік

Потерпілий велосипедмст від отриманих тілесних ушкоджень помер дорогою до лікарні Бахмача. (Фото Нацполіції)

Місцевий депутат Віктор Міщук на авто збив на смерть велосипедиста і намагався втекти у місті Бахмач Чернігівської області.

 

Трагедія сталася у суботу ввечері, втім, поліція повідомила про інцидент лише в неділю.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє поліція Чернігівської області.

 

«18 грудня близько 20-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Батуринській у Бахмачі сталася ДТП: водій легкового автомобіля зіткнувся з велосипедистом. Після цього водій намагався залишити місце події, однак не впорався з кермуванням і з’їхав у кювет», - зазначають у поліції.

Потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер дорогою до лікарні.

 

За даними слідства, водієм виявився 54-річний депутат міської ради. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

За цим фактом поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

 

 

Разом з тим, місцеві ЗМІ Чернігівщини повідомляють, що затриманий – депутат Бахмацької міськради від фракції "Рідний дім" Віктор Міщук.

 

Як повідомляла "УМ", міністр внутрішніх справ Денис Монастирський обіцяє, що Патрульна поліція суворо каратиме водіїв,  які їздять на «лисій гумі» або використовують для економії грошей колеса, які мають недопустимі недоліки.