Російські найманці знову порушують режим тиші в зоні ООС

09:03, 18.12.2021
Російські найманці знову порушують режим тиші в зоні ООС

Російські найманці чотири рази відкривали вогонь по українських позиціях протягом минулої доби

Російські бойовики від початку минулої доби чотири рази обстріляли позиції українських військових у зоні проведення операції  Об'єднаних сил.

 

Як передає Україна молода, про це йдеться у ранковому зведенні штабу сил ООС.

 

«У напрямку Травневого окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Новотошківського ворог здійснив обстріл з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. У бік Новолуганського російські найманці відкривали вогонь двічі, застосовуючи автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю»,—йдеться у повідомленні.

 

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

 

Станом на 7 годину ранку, 18 грудня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

 

«Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації», - додали у штабі ООС.

 

Як повідомляла УМ, внаслідок обстрілів бойовиків у зоні бойових дій на Донбасі 16 грудня загинув український військовий. Ще один боєць дістав поранення.