У Хмельницькому засудили жінку за продаж доньки в бордель

18:35, 17.12.2021
У Хмельницькому засудили жінку за продаж доньки в бордель

У Хмельницьку засудили матір, яка хотіла продати свою дочку до борделю

У Хмельницькому засудили матір, яка намагалася продати свою неповнолітню дочку в сексуальне рабство.



Як інформує Україна молода, про це повідомляє поліція Хмельницької області.



"44-річна жінка, переслідуючи корисливі мотиви, за 20 тисяч гривень передала свою на той час 15-річну доньку для подальшої сексуальної експлуатації. Дівчинка-підліток мала надавати інтимні послуги у закладі розпусти в одному з курортних регіонів, але матір це жодним чином не бентежило", - йдеться у повідомленні. 



Горе-матір затримали "на гарячому" у червні 2019 року. Правоохоронці задокументували факт продажу своєї дочки матір'ю для подальшої сексуальної експлуатації. Дівчинка-підліток мала надавати інтимні послуги в одному з курортних регіонів.

 

Зазначається, що жінка раніше вже притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків з виховання дитини.

 

При затриманні суд обрав їй запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

 

14 грудня Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження та визнав обвинувачену винною у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми) КК України та визначив покарання у вигляді шести років ув'язнення. 

 

Як повідомляла УМ, у Чернігові судитимуть 56-річного чоловіка, який протягом останніх трьох років вчинив низку статевих злочинів і все це фільмував на приховану камеру.