Міністр Монастирський відреагував на жахливу аварію під Черніговом

16:33, 07.12.2021
Міністр Монастирський відреагував на жахливу аварію під Черніговом

Денис Монастирський закликає водіїв бути пильними на дорогах. (Фото МВС)

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський обіцяє, що Патрульна поліція суворо каратиме водіїв та власників комерційних транспортних засобів,  які їздять на «лисій гумі» або використовують для економії грошей колеса, які мають недопустимі недоліки. 

 

За його словами, патрульні також каратимуть тих водіїв, які перевищують швидкісний режим та правила маневрування.

 

Як повідомляє Україна молода, такою є реакція міністра на жахливу аварію на Чернігівщині, в якій загинуло 13 людей, передає МВС.

 

Зокрема, пан Монастирський повідомив, що до кінця року до Верховної Ради будуть внесені відповідні законопроєкти.

 

«Страшна трагедія трапилася сьогодні вранці поблизу Чернігова. Близько восьмої ранку водій вантажівки, порушивши правила дорожнього руху,  виїхав на зустрічну смугу і допустив  зіткнення з маршрутним автобусом. У результаті аварії станом на зараз загинуло тринадцять людей. Інші – у важкому стані…

 

Цього місяця, за моєю ініціативою, у Верховну Раду України буде внесено  законопроєкти, спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху», - сказав очільник МВС, але не уточнив, чого саме стосуватимуться законопроєкти.

 

Очільник правоохоронного відомства висловив співчуття родинам загиблих у автотрощі поблизу Чернігова.

 

Він звернувся до кожного водія: «Будьте пильними та обережними, сівши за кермо. Адже ви несете відповідальність не тільки за своє життя й здоров’я, але й за життя і здоров’я інших людей».

 

Як повідомляла «УМ», жахлива трагедія сталася на автошляху Н-27 Чернігів-Грем'яч поблизу села Брусилів на Чернігівщині у вівторок вранці.

 

Внаслідок зіткнення вантажівки з маршруткою тринадцять людей загинули.