У жахливій у ДТП на Житомирщині загинула майже вся сім’я, фото

10:11, 06.12.2021
У жахливій у ДТП на Житомирщині загинула майже вся сім’я, фото

На місці страшної аварії. (Фото: Фейсбук Олексій Білошицький)

У Житомирській області на трасі Київ - Чоп під час зіткнення легкового автомобіля з вантажівкою загинули батько та двоє його неповнолітніх дітей, мати з тяжкими травмами перебуває у лікарні.

 

Як інформує УМ, про це у Фейсбуці повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

 

«Страшна ДТП у Житомирській області знищила сім’ю і забрала життя трьох людей – батька та дітей – хлопчиків 2010 та 2016 років народження. Мати з важкими травмами бореться за життя в лікарні», - йдеться у повідомленні.

 

 

Зазначається, що ДТП сталася напередодні о 17:41 на 141 км траси М-06 Київ - Чоп. За попередньою інформацією, водійка, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, виїхала на смугу зустрічного руху та здійснила зіткнення з вантажним автомобілем DAF. Унаслідок ДТП троє пасажирів загинули на місці пригоди.

 

Білошицький зауважив, що смертельну аварію спричинили виїзд на зустрічну смугу руху, коли водійка не переконалася у безпечності маневру, та літня гума. Окрім того, в авто були відсутні дитячі крісла та не пристебнуті ремені безпеки.

 

 

Як повідомляла УМ, у Болгарії на заході країни на трасі «Струма» в автобусній аварії загинуло 45 людей.