КМУ затвердив проєкт бюджету-2022 до наступного читання

09:59, 01.12.2021
КМУ затвердив проєкт бюджету-2022 до наступного читання

Уряд схвалив законопроект "Про Державний бюджет України на 2022 рік". (Фото: сайт КМУ)

Український уряд на засіданні схвалив проєкт закону №6000 «Про Державний бюджет України на 2022 рік», який підготовлений до другого читання.

 

Як інформує УМ, про це 1 грудня в Телеграмі поінформував представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

 

«Кабінет Міністрів схвалив на своєму засіданні проект Закону України “Про Державний бюджет України на 2022 рік”, підготовлений до другого читання відповідно до Бюджетних висновків Верховної Ради України, схвалених постановою Верховної Ради України від 2 листопада 2021 р. № 1837-ІХ», – повідомив, зокрема, Мельничук.

 

За його словами, відповідний проєкт буде невідкладно подано до парламенту разом із порівняльною таблицею щодо урахування бюджетних висновків ВР з вмотивованими поясненнями щодо неврахованих положень цих висновків, а також із порівняльною таблицею і поясненнями щодо відмінностей положень і показників такого проєкту закону в порівнянні з редакцією, що подавалася урядом до розгляду в першому читанні.

 

Нагадаємо, що Верховна Рада 2 листопада 2021 року ухвалила в першому читанні законопроєкт «Про Державний бюджет України на 2022 рік».

 

Як повідомляла УМ, прем'єр-міністр Денис Шмигаль представив програму діяльності уряду нардепам від монобільшості під час так званого виїзного засідання «Великої фракції» у курортному Трускавці на Львівщині.