У Кремлі прокоментували плани вторгнення в Україну

17:19, 21.11.2021
У Кремлі прокоментували плани вторгнення в Україну

У Кремлі не визнають планів вторгнення в Україну. (Фото з сайту Pixabay)

Пресс-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав публікацію про можливе вторгнення  в Україну «істерикою», та звинуватив США у ситуації, що склалась.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють російські ЗМІ в неділю.

 

"Ця істерика нагнітається штучно. Звинувачують у якійсь незвичайній військовій активності на нашій території ті, хто пригнав свої збройні сили через океан. Тобто Сполучені Штати Америки. Ну, це не зовсім логічно і не зовсім пристойно", - каже речник Путіна.

 

Окрім цього Пєсков заявив, що "не можна виключати" можливі провокації, які нібито стануть приводом звинуватити Росію у нападі на Україну.

 

Про які саме провокації йшла мова, він не розповів.

 

Він також сказав, що Україна, швидше за все, добивається чергової спроби розпочати силове вирішення своєї власної проблеми.

 

«Добивається цього, швидше за все, під прикриттям тих самих навчань НАТО, кораблів НАТО у Чорному морі, американських, британських солдатів у регіоні, яких стає щоразу більше», - каже Пєсков.

 

Як повідомляла «УМ», керівник Головного управління розвідки Міноброни України Кирило Буданов заявляє, що Росія сконцентрувала понад 92 тисяч військовослужбовців довкола кордонів з Україною і нібито планує напад взимку.