Командувач Повітряних Сил очолив делегацію на Dubai Airshow 2021

15:58, 15.11.2021
Командувач Повітряних Сил очолив делегацію на Dubai Airshow 2021

Із українських компаній у виставці бере участь Державне підприємство «Антонов» (Фото: Фейсбук Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces)

В Об’єднаних Арабських Еміратах розпочала свою роботу Міжнародна аерокосмічна виставка Dubai Airshow 2021 та 10-та Дубайська конференція командувачів Повітряних сил.

 

Українську військову делегацію очолює генерал-лейтенант Микола Олещук, командувач Повітряних Сил ЗС України.

 

Як інформує УМ, про це 15 листопада повідомляє служба зв’язків з громадськістю командування у Фейсбуці.

 

Dubai Airshow 2021 є провідним спеціалізованим майданчиком світового класу для експертів та працівників авіаційної сфери, на якому представлені найвідоміші компанії в галузі авіабудування.

 

Участь України в цих заходах — унікальна можливість для проведення міжнародних зустрічей, обговорення стратегій та операцій у безпековій сфері, спілкування та обміну думками щодо новітніх технологій і останніх розробок авіаційної техніки.

 

Із українських компаній у виставці бере участь Державне підприємство «Антонов». Зокрема, компанія представлятиме військово-транспортний літак Ан-178.

 

Нагадаємо, що авіашоу в Дубаї вважається одним із найбільших у світі, воно відбувається раз на два роки. Цього року буде представлено 20 павільйонів із 20 держав, а також виставка літаків, на якій буде представлено понад 160 комерційних, військових та приватних літаків.

 

У 2019 році виставку відвідало близько 85 тис. людей, 314 офіційних делегацій зі 148 країн світу, 1200 місцевих і міжнародних компаній та установ, 1420 журналістів міжнародних засобів масової інформації, також було продемонстровано 161 новітня модель літаків як в повітрі, так і на статичній стоянці.

 

 Як повідомляла УМ, на Михайлівській площі в рамках відзначення Дня захисників та захисниць України відкрилася спеціалізована виставка «Цифрове майбутнє армії», під час якої для жителів та гостей столиці розгорнуто експозицію сучасних зразків озброєння та військової техніки.