Ксенія Собчак потрапила в аварію під Адлером: двоє загиблих

15:39, 10.10.2021
Ксенія Собчак потрапила в аварію під Адлером: двоє загиблих

Ксенія Собчак не прокоментувала смертельну ДТП під Адлером. (facebook.com/sob4ak)

Російска телеведуча і колишня кандидатка у президенти РФ Ксенія Собчак потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на трасі між Адлером і Красною Поляною (Росія) в суботу ввечері.

 

Як передає Україна молода, про це пишуть російські ЗМІ в неділю.

 

Зокрема Інтерфакс з посиланням на "інформоване джерело" зазначає, що у другому автомобілі (який зіткнувся з авто, в якому перебувала Собчак) знаходилися три людини: одна з них загинула на місці, друга померла у лікарні, а третя знаходиться у важкому стані.

 

"На трасі сталося лобове зіткнення двох автомобілів, в одному з них перебувала Ксенія Собчак. Вона не постраждала, а після ДТП поїхала на іншій машині", - йдеться у повідомленні.

 

Загиблим жінкам було 35 і 29 років.

 

Пізніше у пресслужбі ВДІБДР УВС Сочі повідомили, що у суботу, 9 жовтня, у Сочі дійсно сталося зіткнення двох іномарок, однак не уточнили, хто знаходився в автомобілях.

 

"В результаті ДТП загинула дівчина-пасажир автомобіля Voklswagen. Обставини ДТП з'ясовуються", - сказали у поліції Сочі.

 

Як пишуть російські ЗМІ, Ксенія не постраждала, від медичної допомоги відмовилася, пересіла в інше авто і поїхала в аеропорт.

 

При цьому, пані Собчак зробила останній пост у своєму Інстаграм вже 10 жовтня. У ньому вона жодним словом не згадує про смертельне ДТП, а розмірковує про таємниці щасливого життя.

 

Відомо, що Собчак встигла після аварії на літак і вилетіла з Сочі до Нью-Йорка.

 

Як повідомляла "УМ", у 2018 році Собчак не склала відчутної конкуренції Путіну на президентських виборах і набрала 1,68% голосів виборців.