На Банковій крутять мультики другий день поспіль

11:47, 10.10.2021
На Банковій крутять мультики другий день поспіль

На Банковій кажуть, що з огляду на численні побажання показ українських анімаційних стрічок вирішили продовжити. (Фото Офісу президента)

Показ українських анімаційних стрічок для дітей відбувається перед будівлею Офісу президента на Банковій у Києві другий день поспіль.

 

Зокрема, в неділю демонструють мультфільми «Викрадена принцеса», «Гуллівер повертається», «Фокстер і Макс», а також «Ескімоска», «Пригоди Котигорошка», «Козаки. Навколо світу», «Бабай», «Жив собі чорний кіт», «Калейдоскоп» тощо.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Офіс Президента у соцмережах в неділю.

 

Сеанси розпочалися об 11:00 і триватимуть до 21:00. Вхід вільний.

 

«Багато дітлахів та їхніх батьків у суботу відвідали подвір'я Офісу Президента України, щоб переглянути цікаві українські мультфільми та гарно провести час разом. Екран був встановлений поблизу ігрового майданчика, присвяченого творчості художниці Марії Примаченко, і всі охочі могли дивитися мультфільми та гратися, насолоджуючись осіннім сонечком. Малечу розважали аніматори», - радіють в Офісі президента.

 

 

На Банковій додають, що з огляду на численні позитивні відгуки та побажання, у неділю, 10 жовтня, показ українських анімаційних стрічок вирішили продовжити.

 

«Не втрачайте можливості всією родиною насолодитися гарною погодою та захопливими пригодами анімаційних героїв!», - йдеться у повідомленні.

 

Напередодні, в суботу, тут крутили анімаційну стрічку-фентезі «Викрадена принцеса», а також перший і другий сезони українського мультсеріалу «Ескімоска» про пригоди дівчинки Ескімоски та її друзів.

 

Як повідомляла «УМ», дитячий артмайданчик на Банковій було створено влітку.

 

Громадські активісти вважають, що його відкрили, щоб запобігти акціям протесту під Офісом президента.

 

Депутати від опозиційної «ЄС» заявляють, що в суботу Офіс президента «крутив інші мультфільми», але не на Банковій, а під садибою Порошенка у Козині за участі проплачених «тітушок».