Фракція «Слуга народу» зібралася у готелі «Ріксос Прикарпаття» у Трускавці

10:45, 01.10.2021
Фракція «Слуга народу» зібралася у готелі «Ріксос Прикарпаття» у Трускавці

У потязі було не більше 50 обранців, тоді як фракція нараховує 244 депутати. (Фото УП)

Народні депутати з фракції "Слуга народу" прибули до Трускавця на Львівщині у п’ятницю зранку.
 
Частина з них приїхала у пасажирському потязі і реєструється у готелі «Ріксос Прикарпаття», де за участю президента України відбудеться виїзне засідання монобільшості або так зване навчання «Трускавець-2».
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив журналістам народний депутат Олексій Жмеренецький.
 
За його словами, потягом "Київ-Трускавець" до місця проведення дводенної наради добиралися близько 70% парламентаріїв. Поїздку вони оплачували за власний рахунок.
 
"Ми "скидалися". Нам централізовано купували квитки, але за наш рахунок. І зараз ми будемо оплачувати проживання в готелі. Номери для нас вже заброньовані", - зазначив він у коментарі представникам ЗМІ.
 
Втім, видання «Українська правда» пише, що у потязі було не більше 50 обранців, тоді як фракція нараховує 244 депутати. Інші приїдуть до карпатського курорту власним ходом.
 
За неофіційними даними, «слуги» вирішуватимуть під час наради «внутрішні організаційні питання», подальшу роботу фракції, а також кадрові питання». 
 
За словами обранців, у потязі не збирали підписи за відставку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Але це питання розглядатимуть під час наради «Трускавець-2». 
 
 
Нагадаємо, що 1-2 жовтня у Трускавці відбудеться виїзне засідання фракції "Слуга Народу" за участі президента Зеленського.
 
Напередодні територію готелю та сам готель «Ріксос Прикарпаття» оглянули  правоохоронці та працівники державної охорони.
 
Як повідомляла «УМ», після парламентських виборів у 2019 році для новообраних депутатів партія «Слуга народу» організувала так звану школу зе-депутата. Лекції тривали саме у трускавецькому готелі «Ріксос Прикарпаття».