Три причини розглядати можливість покупки нерухомості в Бучі

12:36, 15.09.2021
Три причини розглядати можливість покупки нерухомості в Бучі

Кожен зможе знайти варіант, який підходить за бюджетом. (Фото з відкритих джерел)

Життя в Києві дає безліч переваг. Стають більш доступними добре оплачувані робочі місця, зони відпочинку, медичні послуги. Але купити квартиру або будинок у столиці можуть дозволити собі далеко не всі. А деякі сім’ї спеціально переїжджають подалі від шуму і метушні.
 
З кожним роком все більш затребуваною стає нерухомість у передмісті Києва. Якщо купити будинок в Бучі, можна отримати переваги маленького міста і наближеності до столиці.
 
Дізнайтеся, з яких причин варто розглядати можливість покупки нерухомості в цьому невеликому населеному пункті.
 
Знижені ціни
 
У Бучі представлена ​​велика кількість нерухомості, серед якої:
 
квартири;
котеджі;
таунхауси;
невеликі приватні будинки на вторинному ринку;
кімнати в гуртожитку.
 
Кожен зможе знайти варіант, який підходить за бюджетом. Крім того, є можливість скористатися послугами забудовників, які пропонують купити нерухомість ще на етапі будівництва за зниженою вартістю. Багато з них також дають безвідсоткову розстрочку.
 
Добре розвинена інфраструктура
 
Міста, які знаходяться недалеко від Києва, розвиваються у відповідному напрямку. У Бучі працюють супермаркети, торговельні та розважальні центри, ресторани, лікарні та поліклініки. Тут є все для комфортного життя із сім’єю.
 
У місті функціонують 10 навчальних закладів, що пропонують гідний рівень освіти. Діти часто беруть участь у всеукраїнських олімпіадах і конкурсах, займають перші місця.
 
Безпосередня близькість до столиці
 
Інколи з Бучі дістатися до роботи в Києві вдається швидше, ніж із віддалених районів столиці. Проживаючи в передмісті, можна розраховувати на високооплачувану роботу, хороший рівень освіти і високоякісні послуги, доступні столичним жителям. Відмінно можна організувати і дозвілля, відвідавши цирк, театр або концерт улюбленого виконавця.
 
Дістатися до Києва з Бучі є можливість на маршрутці або електричці. Вартість проїзду починається від 15 грн в одну сторону.