У Дніпрі п'яний водій влетів у натовп людей і протаранив будівлю

11:23, 13.09.2021
У Дніпрі п'яний водій влетів у натовп людей і протаранив будівлю

Наслідки жахливого ДТП у Дніпрі. (Фото: Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.)

У Дніпрі п'яний водій за кермом Мерседеса на великій швидкості влетів у натовп людей, які стояли біля супермаркету. Зупинився некерований автомобіль, лише врізавшись в стіну будинку. Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей, двоє з них – діти.

 

Як інформує УМ, про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

 

Момент аварії потрапив на камери відеоспостереження. Як видно на кадрах, спочатку Мерседес врізався в інший автомобіль. Від удару він вилетів на зустрічну смугу і збив чоловіка, який переходив дорогу. Потім іномарка влетіла в натовп людей біля супермаркету..

 

У пресслужбі поліції Дніпра уточнили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 12 вересня близько 18:10 на вул. Калиновій. Як встановили слідчі на місці події, водій автомобіля Mercedes зіткнувся з автомобілем Mitsubishi, в якому перебувала жінка з двома неповнолітніми дітьми.

 

 

Після цього водій-порушник почав рухатися по зустрічній смузі та скоїв наїзд на двох пішоходів 30 та 50 років. Чоловіки дістали тілесних ушкоджень та були доставлені до лікарні. Водій Мерседеса намагався втекти з місця ДТП. Його вдалося затримати перехожим.

 

За словами свідків аварії, чоловік за кермом був п'яний. «Побачила, як водій, який сидів за кермом, намагається втекти з машини. Його били перехожі. Намагалися його зупинити, тому що він хотів втекти. Був у стані дуже сильного алкогольного сп'яніння», - розповіла очевидець ДТП.

 

У поліції також підтвердили, що, за попередніми даними, водій автомобіля Mercedes перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він дістав тілесних ушкоджень внаслідок аварії.

 

Порушено кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водія затримали в порядку ст. 208 КПК України.