На Черкащині сталася масштабна аварія

10:41, 07.07.2021
На Черкащині сталася масштабна аварія

Наслідки автопригоди на Черкащині (Фото Ірини НАЗАРОК)

На Черкащині 7 липня о 1:30 ночі зіштовхнулися два мікроавтобуси Volkswagen та Mercedes: травмовані 6 людей, 4 з яких – діти.

 

«Сталося це на трасі із Золотоноші до Черкас, біля мотелю "Калина".  Диспетчеру екстренки повідомили про 6 травмованих, серед яких було 4 дітей. Тож до місця події виїхало відразу чотири бригади швидкої», – розповідає «УМ» Ірина Назарок з Черкаського обласного центру екстреної медичної допомоги.

 

За її словами, на місці ДТП медики надали допомогу всім постраждалим, а потім   доправили їх до лікувальних закладів у Черкасах.

 

«12-річну дівчинку зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом передпліччя, забоєм плеча, грудної клітки та поверхневими ранами обличчя та 3-річну дівчинку з саднами обличчя доставили до Черкаської обласної дитячої лікарні», – говорить пані Ірина. І додає, туди ж госпіталізували і двох 8-річних близнюків та їхнього 35-річного тата зі стресовою реакцією.  Ще одну 19-річну дівчину медики доправили до  міської лікарні №3 із травмою гомілково-ступеневого суглобу.

 

Що сталося, чому два мікроавтобуси не розминулися на дорозі, яка у цю годину доби практично не завантажена, наразі не відомо. Правоохоронці Черкащини поки це ДТП не коментують.