У Києві збудують центр нейрореабілітації для учасників російсько-української війни

14:14, 15.06.2021
У Києві збудують центр нейрореабілітації для учасників російсько-української війни

Ганна Старостенко запевнила:реабілітаційному центру в Києві - бути!

У столиці збудують центр нейрореабілітації для учасників російсько-української війни. На його будівництво міська влада вже виділила 100 мільйонів гривень.

 

Як інформує УМ, про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

 

 Там зазначили, що медзаклад буде розрахований на 40 ліжок.

 

«Мета лікувального закладу – надавати допомогу пацієнтам з ураженнями нервової системи та опорно-рухового апарату», – розповіла заступниця голови КМДА, депутатка Київради, Ганна Старостенко.

 

Посадовиця наголосила, що центр нейрореабілітації матиме басейн, та усе необхідне обладнання для допомоги пацієнтам з ураженням нервової системи та опорно-рухового апарату.

 

«Місто чекає на цей проєкт. Цьогоріч нам вдалося виділити 100 мільйонів гривень на початок будівництва центру нейрореабілітації учасників антитерористичної операції. Медичний заклад буде розрахований на 40 ліжок, і насамперед надаватиме допомогу пацієнтам з ураженнями нервової системи та опорно-рухового апарату. В цьому центрі буде басейн, необхідне нейрореабілітації обладнання, а також кабінети, де можна отримати послуги масажу та інших форм реабілітації», – зазначила Ганна Старостенко.

 

Нагадаємо, що дещо раніше в Київраді одноголосно підтримали ініціативу щодо створення екопарку на Совських ставках, які розташовані в Голосіївському та Солом'янському районах.