ЗСУ отримали партію відновлених БМП-2

11:52, 30.05.2021
ЗСУ отримали партію відновлених БМП-2

До та після модернізації (Фото із сайту Житомирського бронетанкового заводу)

Житомирський бронетанковий завод зі складу підприємств Державного концерну «Укроборонпром» передав Збройним силам України партію бойових машин піхоти БМП-2, що пройшли відновлення і модернізацію.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє пресслужба ЖБТЗ.

 

Машини пройшли не тільки відновлення, а й модернізацію.

 

При надходженні на завод вони були в абсолютно небоєздатному стані.

 

«Ми прекрасно розуміємо відповідальність перед країною та армією за свою роботу. Тому фахівці заводу ставляться до цих машин по-особливому - як до чогось особистого. Всі усвідомлюють, що завтра, в разі необхідності, або він, або родич можуть опинитися в складі екіпажу наших «беемпешек», тому від приймання і дефектовки до здачі та відвантаження йде наполеглива і сумлінна робота всього трудового колективу», – заявив директор ЖБТЗ Геннадій Гращенков.

 

Нагадаємо, 28 квітня збройні сили України отримали нову партію бойових машин Oncilla, які збирає підприємство Українського науково-промислового комплексу «ВК Система».

 

Раніше, 22 травня Державне підприємство «Харківський бронетанковий завод» передало Збройним силам Українипартію відремонтованих і модернізованих танків Т-64.

 

Також, як повідомляла УМ,  наприкінці травня на полігоні Збройних сил України пройшли випробувальні стрільби модернізованої згідно стандартів НАТО української самохідної артилерійської установки (САУ) "Богдана".