На Житомирській трасі столиці сталася смертельна ДТП

09:48, 24.05.2021
На Житомирській трасі  столиці сталася смертельна ДТП

Аварія забрала три життя

У понеділок, 24 травня, на Житомирській трасі сталася страшна ДТП - зіткнулися вантажівка і легковик, загинули троє чоловік.

 

Як інформує УМ, про це повідомив оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у м. Києві.

 

«24 травня о 01:34 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на 19 кілометрі Брест-Литовського шосе, у Святошинському районі столиці.

 

До місця події було одразу направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи», - йдеться у повідомленні.

 

По прибуттю до місця події, під час проведення розвідки, рятувальники  встановили, що внаслідок зіткнення вантажівки DAF та легкового автомобіля Volkswagen «Passat» загорілися обидва автомобілі, а також вантаж, що перевозила фура.

 

Водія вантажівки 1971 року народження,вдалось урятувати.

 

Його   з опіком дихальних шляхів, отруєнням продуктами горіння а також опіками лівої верхньої кінцівки та опіком обличчя 1-2 ступеню доставлено в реанімаційне відділення Київської Міської Клінічної Лікарні Швидкої Медичної Допомоги.

 

За допомогою бензорізу та гідравлічного інструменту рятувальники дістали з легковика 2 понівечених тіла, без ознак життя.

 

Пішохід (попередньо – 1971 року народження), який перетинав дорогу, загинув на місці.

 

Для ліквідації було залучено 5 одиниць основної і спеціальної техніки та 22 чоловіки особового складу.

 

За словами очевидців, вантажівка нібито виїхала на зустрічну і протаранила легковик, що рухався назустріч, проте точну причину аварії належить з'ясувати слідчим.

 

Причини та обставини ДТП будуть встановлювати правоохоронні органи.