Агенти олігархів є в кожній фракції ВР – Арахамія

11:33, 23.05.2021
Агенти олігархів є в кожній фракції  ВР – Арахамія

Давид Арахамія: " у потрібний момент агенти олігархів різко захотіли в туалет"

Голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді України Давид Арахамія заявив, що «агенти олігархів» є в будь-якій фракції.

 

Щодо колег по політсилі він навіть веде спеціальний «реєстр».

 

Як інформує УМ, про це він заявив у прямому ефірі політичного шоу «Свобода слова Савіка Шустера».

 
«Це дуже сьогодні було видно, якщо сьогодні хтось, може бути, дивився Верховну Раду, ми приймали закон про екологію для того, щоб менше забруднювали навколишнє середовище. І як різко люди вийшли відразу, перепрошую, в туалет», - розповів Арахамія.- Я знаю, хто до кого як ставиться, хто з ким дружить, хто до кого ходить обідати в баню, з ким ходить, і так далі..», - зазначив Арахамія.

 

Нардеп розповів, що їм важко приймати законопроєкти або рішення, якщо ті не в інтересах якихось представників великого бізнесу.

 

Також, голова фракції СН поділився своїми  цікавими висновками щодо характеристики  образу  олігарха.

 

«Ніхр..а не працює. Моментально все розчиняється в судах... У всіх є прокурори свої, у всіх є свої податківці, співробітники СБУ та судді. Не треба це розповідати. Це людина, у якого бізнес має ознаки монопольного становища, та не підлягає регулюванню державою. Це може бути бізнес в енергетиці, в транспорті. Чому він є олігархом? Оскільки держава регулює - вонахоче зняти побільше податків до бюджету. А олігарх не хоче платити податки, тому він дає гроші на різні партії. Щоб в потрібний момент, коли потрібно буде голосувати, депутат попісяти вийшов», - розповів Арахамія.

 

Нагадаємо, що глава фракції «Слуга народу»у Верховній Раді Давид Арахамія заявив про наміри виключити народного депутата Євгена Шевченка за неузгоджену з думкою партії поїздку в Білорусь і зустріч з президентом Олександром Лукашенком.