На Житомирщині суддя з симптомами COVID-19 побила лікарку

12:05, 10.03.2021
На Житомирщині суддя з симптомами COVID-19 побила лікарку

У Бердичеві в амбулаторії пацієнтка з симптомами коронавірусу накинулась на лікарку.

У Бердичеві в амбулаторії пацієнтка з симптомами коронавірусу накинулась на лікарку. Все тому, що жінці, напевно, набридло стояти в черзі. Медпрацівниця у результаті потрапила під крапельницю.

 

Як інформує УМ, про це поідомляє ТСН.

 

Жінка спричинила скандал. Коли сімейна лікарка намагалась заспокоїти її, та вдарила медика по голові.

 

Жінці 62 роки. Вона працює суддею в апеляційному суді, але після сварки пішла на лікарняний. Потерпіла лікарка Наталія Маслій розповіла, що пацієнтка прийшла з чоловіком та роздратувалась через велику чергу. В той день до медика записались 52 пацієнти.

 

До слова, подружжя не мало декларації з Маслій.

 

Директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги Бердичева Наталія Хорошун зазначила, що 2 з 4 медиків амбулаторії інфікувались коронавірусом. Саме тому пацієнтів з підозрою на коронавірус приймали за чергою.

 

У сутичку втрутилися інші пацієнти, а медики викликали поліцію. Правоохоронці зареєстрували провадження щодо хуліганства. Справу передали до Держбюро розслідувань.

 

Щоправда, слідчі ДБР перевірятимуть не тільки суддю, а й те, чи не зволікали медики із допомогою.

 

За добу 9 березня в Україні виявили 6 377 хворих COVID-19 в Україні: понад 6 тисяч захворіли, 219 – померли на коронавірус. Серед них було 263 медики. Найбільше інфікованих – у Києві. До речі, на Житомирщині зафіксували за добу 141 випадок COVID-19.

 

Загалом від початку пандемії захворіли понад 1,4 мільйона людей.


https://novyny.24tv.ua/zhitomirshhini-suddya-simptomami-covid-novini-zhitomira-sogodni_n1564182