Дружина Кім Чен Ина вперше за довгий час з'явилася на публіці

10:20, 17.02.2021
Дружина Кім Чен Ина вперше за довгий час з'явилася на публіці

Дружина лідера Північної Кореї Кім Чен Ина з'явилася на людях вперше за понад рік.

Дружина лідера Північної Кореї Кім Чен Ина з'явилася на людях вперше за понад рік. Соль Чжу разом з чоловіком 16 лютого відвідали концерт на честь Дня Зірки.

 

 

Як повідомляє УМ, корейське центральне інформаційне агентство

 

Востаннє першу леді КНДР бачили в Пхеньяні в січні 2020 року. Тоді вона подивиласьноворічний концерт, який відбувся в театрі "Самджіон".

 

Як повідомило Корейське центральне інформаційне агентство (ЦТАК – ред), пара відвідала художній театра "Мансуде" у Пхеньяні. Там відбулося традиційне щорічно святкування Дня Зірки.

 

Дружина Кім Чен Ина вперше за довгий час з'явилася на публіці: фото

 

Це свято присвячене дню народження другого лідера КНДР, покійного батька Кім Чен Ина – Кім Чен Іра.

 

На світлинах, опублікованих у державних ЗМІ, помітно, що сотні глядачів перебувають у залі без масок, а також не дотримуються дистанції.

 

Після святкових урочистостей подружжя відвідало Палац Сонця, в якому перебувають забальзамовані тіла Кім Чен Іра та засновника Північної Кореї – Кім Ір Сена.

 

У ЗМІ ширилося чимало чуток щодо причин зникнення дружини Кім Чен Ина. Зокрема, мовилося про те, що Соль Чжу вагітна чи серйозно хвора.

 

Водночас Yonhap з посиланням на коментар Національної розвідуувальної служби повідомило, що перша леді КНДР не з'являлася на публіці на тлі поширення COVID-19 в Україні. Відтак цей час вона проводила разом зі своїми дітьми.