У Кривому Розі чоловік «мінував» квартиру батьків Зеленського

11:59, 16.02.2021
У Кривому Розі чоловік «мінував» квартиру батьків Зеленського

Правоохоронці за лічені години встановили особу "мінувальника".

Ввечері 15 лютого до поліції зателефонував чоловік і сказав, що планує підірвати одну з квартир у Металургійному районі Кривого Рогу. За інформацією ЗМІ, саме у ній мешкають батьки Володимира Зеленського.

 

Як інФормує УМ, Нацполіція Дніпропетровщини повідомила: після того, як впевнилися, що за вказаною адресою "мінувальника" ніякої вибухівки немає і життю людей нічого не загрожує, відправилися шукати додзвонювача.

 

Правоохоронці за лічені години встановили особу "мінувальника". Це 59-річний місцевий житель, який не має роботи. Він перебував у своєму помешканні, звідки і дзвонив у стані алкогольного сп’яніння.

 

Мінувальник Кривий ріг

 

У нього вилучили сім-карту та телефон, з якого надійшло повідомлення про неправдиве замінування.

 

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до 6 років.

 

Правопорушника затримали, вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу.

 

Саме у цьому домі, який нібито "замінували", як пише "Информатор" живе подружжя батьків Зеленського. Чоловік повідомив, що підірве квартиру батьків президента, бо не задоволений своєю пенсією.

 

 

На місці "мінер" змінив свідчення і сказав, що насправді нічого не мінував і не планує, а просто хоче особисто поспілкуватися із Зеленським.


Місцевий сайт "Рудана" також пише, що саме у цьому будинку мешкають батьки Зеленського.