Не варто засуджувати: Арестович щодо виступів Кравчука на пропагандистських каналах

10:21, 16.02.2021
Не варто засуджувати: Арестович щодо виступів Кравчука на пропагандистських каналах

9 грудня 2020 року Леонід Кравчук засвітився у відеовключенні на "Росія24".

Речник української делегації у ТКГ Олексій Арестович прокоментував численні появи голови цієї делегації Кравчука на пропагандистських каналах. Він каже: Леоніда Макаровича не варто засуджувати.

 

 

Як інформує УМ, свою думку Арестович висловив в програмі "Свобода слова".

 

"Кому-кому, а Леоніду Кравчуку точно не потрібно нагадувати про необхідність захищати Україну..він використовує різні можливості донести до різних цільових, зокрема до російської цільової аудиторії, українську точку зору", -  заявив Арестович.

 

Щодо того, що інколи в ті самі передачі "включають" бойовиків на кшталт Пушиліна, Арестович заступився за Кравчука: мовляв, першого президента України про таке не попереджають. Тим паче для самого Леоніда Кравчука Пушилін є терористом.

 

На уточнення ведучого "чи міг Кравчук відмовитися від участі в ефірі "Росія-1?", спікер ТКГ відповів, що міг відмовитися, а міг використовувати ефір, щоб довести свою правоту.

 

Нагадаємо, 9 грудня 2020 року Леонід Кравчук засвітився у відеовключенні на "Росія24". Там він став пояснювати, чому на Донбасі потрібний план "Б".

 

У липні 2020 року Кравчук дав інтерв'ю російській пропагандистці – ведучій програми "60 хвилин" Ользі Скабєєвій. Під час традиційного для формату російських телепередач суперечки Кравчук сказав такі слова: "Я хоч слово сказав, що Росія Донбас бомбила?". І навіть запросив Скабєєву до Києва.

 

Перед цим Леонід Кравчук дав інтерв'ю російському виданню ТАСС Кравчук дав інтерв'ю російському ЗМ.


У випуску програми "60 хвилин" за 29 січня 2020 року Леонід Кравчук заявив, що Гітлер і Сталін зустрічались у Львові.