Зеленський і Єрмак дивилися онлайн-трансляцію інавгурації Байдена

20:09, 20.01.2021
Зеленський і Єрмак дивилися онлайн-трансляцію інавгурації Байдена

Володимир Зеленський і Крістіна Квін діляться враженнями під час онлайн-трансляції інавгурації Джо Байдена.

Президент Володимир Зеленський разом із главою його Офісу Андрієм Єрмаком та тимчасово повіреною у справах США Крістіною Квін дивилися онлайн-трансляцію інавгурації 46-го президента США Джо Байдена в робочому приміщенні глави держави на Банковій у Києві.

 

Як повідомляє Україна молода, про це Зеленський і Єрмак поінформували у соцмережах.

 

"Спостерігаю за інавгурацією нового президента США у новому офісі на вулиці Банковій. Буду радий вітати Джо Байдена в добре відомому Києві. Я впевнений, що наші відносини покращаться", - написав президент України і оприлюднив свою світлину під час перегляду із пані Квін.

 

Тоді як глава Офісу президента Єрмак написав:

 

«Дивимося інавгурацію президента США разом з президентом України Володимиром Зеленським та тимчасовою повіреною Сполучених Штатів в Україні Крістіною Квін. Упевнений, відносини наших країн мають вийти на новий рівень.

 

Ще виступаючи у Верховній Раді у 2015 році Джозеф Байден обіцяв завжди говорити про Україну. І він багато разів стримав своє слово».

 

Як повідомляла «УМ», Джо Байден присягнув на Біблії і став 46-м президентом США на офіційній церемонії у Вашингтоні.

 

Раніше на Банковій розглядали можливість участі Зеленського в церемонії інавгурації Байдена. Втім, довелося обмежитися участю посла України в США.

 

Третій президент України Віктор Ющенко привітав Джо Байдена із вступом на посаду президента США.