Ветеран АТО Анатолій Ганненко зник на Черкащині

13:55, 11.01.2021
Ветеран АТО Анатолій Ганненко зник на Черкащині

Анатолій Ганненко зник у селі Бобриця поблизу Канева.

Вже два тижні на Черкащині розшукують зниклого ветерана АТО Анатолія Ганненка. Чоловік зник у селі Бобриця поблизу Канева.

 

Як інформує УМ, про це у ФБ повідомляє його побратим Андрій Підлісний.


За його словами, Анатолій Ганненко зник 28 грудня 2020 року у селі Бобриця неподалік Канева.


«Толя – морпіх, десантник, брав участь у рейді 95, за роки війни, починаючи з 2014 року. Це не вигаданий персонаж чи міфічний герой, Толя реально людина слова і діла, я свідок одного з проміжків його бойового шляху і тому підтверджую особисто, як сержант і підлеглий у взводі, далеко не піхотному, він проявляв себе лише з кращого боку», – зазначає Андрій Підлісний.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Він каже, що останній раз його друга бачили 28 грудня о 19:20 у Бобриці Канівського району, де він відпочивав та після сутички покинув заклад.

 

«За майже 2 тижні жодних новин від поліції. Військовий, який став на захист Батьківщини та допоміг захистити незалежність нашої держави, зараз потребує вашої допомоги та розголосу. Будь - яку інформацію повідомляйте у приватні повідомлення», – просить Андрій Підлісний.

 

Як повідомляла УМ, у листопаді 2019 року на Луганщині був жорстоко вбитий ветеран АТО Юрій Гундар. Злочинці зарізали хлопця й кинули в канаву, де тіло Героя пролежало майже 10 днів.