Віталій Кім очолив Миколаївську облдержадміністрацію

21:02, 25.11.2020
Віталій Кім очолив Миколаївську облдержадміністрацію

Віталій Кім отримав від президента Зеленського посвідчення голови Миколаївської ОДА.

Президент Володимир Зеленський звільнив Георгія Решетілова від тимчасового виконання обов’язків голови Миколаївської обласної державної адміністрації та призначив на цю посаду бізнесмена Віталія Кіма.

 

Як повідомляє Україна молода, відповідні укази оприлюднені на сайті президента у середу ввечері.

 

Зокрема, Указом №516/2020 Президент звільнив Георгія Решетілова від тимчасового виконання обов’язків голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

 

Указом №517/2020 Президент призначив Віталія Кіма головою Миколаївської обласної державної адміністрації.

 

За даними ЗМІ, 39-річний Віталій Кім закінчив Український державний морський технічний університет імені адмірала Макарова, спеціаліст з економіки. Багато років працював у бізнесі. Очолював низку приватних підприємств.

 

Зазначається, що Зеленський зустрівся з Віталієм Кімом, вручив йому службове посвідчення та побажав наснаги на посаді голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

 

Нагадаємо, минулого тижня Зеленський звільнив голову Миколаївської ОДА Олександра Стадника. Рік тому Зеленський змусив Стадника пообіцяти при журналістах, що Південнобузький міст Миколаєва буде відремонтовано протягом року.

 

Як повідомляла «УМ», в середу з посади голови Закарпатської облдержадміністрації звільнили Олексія Петрова. На засіданні 25 листопада уряд схвалив нову кандидатуру очільника ОДА – 52-річного Анатолія Полоскова.