У штабі Трампа подали апеляцію щодо рішення суду Пенсільванії

09:12, 23.11.2020
У штабі Трампа подали апеляцію щодо рішення суду Пенсільванії

3 листопада у США відбулись президентські вибори.

 У виборчому штабі чинного президента США Дональда Трампа подали апеляцію на рішення окружного суду Пенсільванії. Йдеться про відхилення позову щодо визнання недійсними частини бюлетенів на виборах.

 

Ймовірно, у такий спосіб Трамп намагається отримати відстрочку затвердження результатів голосування на президентських виборах владою штату, повідомляє телеканал Fox News.

 

Для того, щоб призупинити сертифікацію підсумків голосування – чинному президенту США потрібно отримати позитивний результат за позовами в декількох штатах.

 

Як повідомляла УМ, окружний суд штату Пенсільванія відхилив позов штабу Дональда Трампа. Команда чинного президента США просила суд не враховувати при підрахунку голосів бюлетені виборців, які проголосували поштою.


3 листопада у США відбулись президентські вибори. Перемогу отримав кандидат від Демократичної партії Джозеф Байден, він здобув 306 голосів виборників. Його конкурентом був чинний президент Дональд Трамп – у нього є лише 232 голоси.

 

Однак напередодні виборів громадяни США готувались до протестів у випадку перемоги Трампа. Водночас у деяких містах мобілізували Нацгвардію, зрештою масових протестів не відбулось.

 

Натомість американці святкували перемогу Байдена на вулицях країни. Водночас Трамп не може визнати поразку – він заявляв про фальсифікації під час голосування та досі намагається відстоювати свою начебто перемогу.