Зеленський привітав українських вояків з Днем сержанта

16:00, 18.11.2020
Зеленський привітав українських вояків з Днем сержанта

Зеленський також подякував сержантському корпусу за стійкість і героїзм

Президент України Володимир Зеленський привітав українських військових з професійним святом – Днем сержанта Збройних Сил України. Він зазначив, що сержантський корпус є основою української армії.

 

Також глава держави наголосив про зразкове виконання завдань. Привітання опублікували на офіційній сторінці президента.

 

"Сержантський корпус є основою сучасного українського війська, опорою для командирів та зразком у виконанні поставлених завдань", – йдеться у привітанні президента.

 

Глава країни наголосив про ключову роль сержантів та старшин, яку вони відіграють у підготовці воїнів, а також, коли захищають українську землю від російського агресора.

 

"Українські сержанти щоденно демонструють кращі командирські якості та на власному прикладі доводять свою високу бойову майстерність, відвагу та особливу організаторську роль у житті військових колективів", - пише на сайті президента.

 

Зеленський також подякував сержантському корпусу за стійкість і героїзм, які проявляють під час захисту країни. І згадав воїнів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України.

 

"Дякую сержантам та старшинам, які перебувають у запасі й проходять службу у військовому резерві за готовність у разі загрози поповнити бойові підрозділи", – додав він.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна – країна героїв, яким ми зобов’язані незалежністю: Порошенко привітав захисників