У Кремлі спростовують підготовку Путіна до власної відставки через хворобу Паркінсона

15:41, 06.11.2020
У Кремлі спростовують підготовку Путіна до власної відставки через хворобу Паркінсона

На інформацію про хворобу й імовірну відставку Путіна вже відреагували в Кремлі.

Західні ЗМІ заявили, що російський президент Володимир Путін серйозно хворий. У нього буцімто хвороба Паркінсона – тремтливий параліч. Через це він навіть збирається покинути посаду президента Росії.

 

Як інформує УМ, відставка 68-річного Володимира Путіна запланована на початок 2021 року, пише британське видання The Sun з посиланням на власні джерела.

 

Видання звертає увагу на окремі симптоми, які можуть свідчити про хворобу Паркінсона у Володимира Путіна.

 

На останніх відео з лідером Кремля помітно, що його ноги в постійному русі, а руками він сильно стискає підлокітники стільця.

 

 


Також видання звернуло увагу, що коли Володимир Путін тримав ручку чи стискав стакан, його руки помітно й сильно тремтіли.

 

Крім того, помітили й ще один момент, який може свідчити про підготовку відставки Путіна. Це законопроєкт, який надає колишнім президентам Росії довічний статус сенатора. Це дозволить йому уникнути кримінального переслідування.

 

На інформацію про хворобу й імовірну відставку Путіна вже відреагували в Кремлі. Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков у коментарі Интрефаксу спростував як те, так й інше.

 

"Це повна нісенітниця! У президента все добре", - запевнив Пєсков.

 

Хвороба Паркінсона - це тремтливий параліч, хронічне неврологічне захворювання, що повільно прогресує. Хвороба притаманна переважно особам літнього віку, що в молоді вели активну рухливу діяльність. Сучасна медицина поки не може її ні вилікувати, ні бодай сповільнити.