Аксьонов не піде у відставку через проблеми з водою у Криму

08:39, 01.11.2020
Аксьонов не піде у відставку через проблеми з водою у Криму

Зрадник України, так званий керівник окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов.

Зрадник України, так званий керівник окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов спростував чутки про свою можливу відставку на тлі серйозних проблем із прісною водою на захопленому Росією українському півострові.

 

Як інформує «Україна молода», про це Аксьонов заявив російським ЗМІ.

 

Сепаратист змушений був відреагувати на поширену в соціальних мережах інформацію про його звільнення і перехід на роботу в Держдуму. За його словами, він не має наміру сам подавати у відставку і переїжджати до Москви.

 

За словами Аксьонова, він пропрацює на своїй посаді стільки, скільки буде потрібно керівництву Росії.

 

"Уже відправили (у відставку – Ред.)? Сьогодні не збирався, колеги, чесно. Не знаю, як далі", - каже Аксьонов.

 

Зауважимо, що інформація про те, що Аксьонов може піти у відставку, з'явилася в російських телеграм-каналах в середу. Зокрема, про це писав канал "Чисто для фіксації".

 

Раніше Сергій Аксьонов заявляв, що поки у Криму не вирішиться проблема з прісною водою, жителі півострова будуть отримувати воду в обмежених кількостях за графіком. При цьому він допустив, що незабаром графік можуть зробити більш жорстким.

 

Кремлівський куратор захопленого Росією Криму Сергій Аксьонов вважає за необхідне порушити кримінальні справи щодо людей, які розпорядилися перекрити Північно-Кримський канал.

 

Офіційний Київ неодноразово заявляв, що питання забезпечення населення водою, згідно з міжнародним законодавством, повністю покладається на державу-окупанта – тобто на Росію.