П'яний поліцейський збив матір із донькою на переході в Броварах: одна жінка загинула

09:07, 05.10.2020
П'яний поліцейський збив матір із донькою на переході в Броварах: одна жінка загинула

ДТП сталася навпроти культурного центру "Прометей".

У Броварах на Київщині п’яний поліцейський на пішохідному переході збив двох жінок. На жаль, одна із них загинула. Опісля правоохоронець ще врізався в дерево. Інцидент трапився увечері 4 жовтня.


Правоохоронці про інцидент дізналися приблизно о 17:50. Одразу на місце виїхали як патрульні, так і керівництво поліції та працівники ДБР, повідомляє пресслужба Нацполіції України.

 

Водій Volkswagen, перебуваючи за кермом у стані сп’яніння, на пішохідному переході збив двох жінок. Опісля він проїхав ще пів сотні метрів і зіткнувся з деревом.

 

У результаті ДТП одна із потерпілих від отриманих травм померла на місці. Ще одну жінку госпіталізували.
 


За даними dtp.kiev.ua, ДТП сталася навпроти культурного центру "Прометей". Водій збив матір та доньку. Відомо,що дівчина отримала травми різного ступеня тяжкості.

 

 

Свідки, зі свого боку, кажуть, що вони сиділи на лавці біля "Прометея" та почули різкий звук авто. Зрештою побачили, як від удару Volkswagen Passat двоє жінок, що рухалися пішохідним переходом від "Прометею" в напрямку бібліотеки, "перевернулися в повітрі". У підсумку дівчину відкинуло на зелену зону до дерев, а жінку старшого віку Volkswagen збив двічі – вдруге в повітрі.

 

Очевидці додають, що машина не зупинилася та поїхала далі в напрямку центру. Однак ДТП помітили мотоциклісти, які намагалися зупинити Volkswagen Passat. Ймовірно, водій хотів об’їхати мотоциклістів, але не впорався із керуванням, і вже за кілька метрів ударився в дерево біля міськради.

 

За їхніми словами, поліція прибула на місце події досить оперативно. Водій Volkswagen вийшов із авто та намагався втекти, однак правоохоронці втікача затримали.



За словами голови Нацполіції Ігоря Клименка, за кермом перебував дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Чоловіка вже затримали та звільнили з органів внутрішніх справ.

 

Крім того, його безпосереднього керівника знімуть із посади після проведення службового розслідування.

 

"Ми всіляко сприятимемо представникам ДБР у розслідуванні причин і обставин аварії. Винуватець має понести справедливе покарання", - наголосив Клименко.

 

Як повідомляла УМ, у Києві маршрутка наїхала на пішоходів на переході: одна жінка загинула