Мер Умані Цебрій скаржиться на заборону балотуватися

16:00, 26.09.2020
Мер Умані Цебрій скаржиться на заборону балотуватися

Міський голова Умані Олександр Цебрій.

Міський голова Умані Олександр Цебрій обурюється через те, що територіальна виборча комісія позбавила його можливості балотуватися на посаду міського голови на виборах 25 жовтня.

 

Відмову від ТВК він отримав напередодні. Але вже у суботу обіцяє оскаржити цю відмову у правовій площині разом зі своїми юристами.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це пан Цебрій заявив у своєму відеозверненні до уманчан.

 

"На засіданні ТВК спільно, синхронно працюють політичні сили, які контролюються Антоном Яценком і Андрієм Дикуном. Вони об'єдналися, так би мовити, в одну політичну силу, це "Слуги народу" і партія "За майбутнє", ухвалюють рішення. Ще декілька днів тому о 12-й ночі вони ухвалили рішення дати можливість повним клонам, повним тезкам Цебрія Олександра Володимировича, людям, які змінили місяць тому прізвище, ім'я і по-батькові, балотуватися на посаду міського голови. Але цього виявилося замало. Тому сьогодні вони позбавили мене можливості балотуватися на посаду міського голови", - наголосив мер Умані на адресу одіозних обранців.

 

Він також обіцяє виборцям, що буде домагатися відновлення справедливості.

Зауважимо, що минулого тижня Уманська міська територіальна виборча комісія на Черкащині зареєструвала на місцеві вибори двох кандидатів на посаду міського голови Умані, які мають таке ж ім’я, як чинний мер, – Олександр Цебрій.

 

При цьому, прізвища вони змінили саме перед виборчою кампанією.