УДАР йде на вибори у Києві - Кличко

16:22, 18.09.2020
УДАР йде на вибори у Києві - Кличко

Мер Києва зауважив, що буде непросто.

УДАР розуміє свою відповідальність перед киянами, тому працює виключно з киянами і для киян.

 

Як інформує УМ, про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час зборів Київської міської місцевої організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

 

"Сьогодні ми зібралися в такому гарному місці. І з гідними намірами. Щоб заявити, що УДАР, наша команда, йде на вибори до Київради. Йде, щоб і надалі змінювати столицю! Ми не даємо пустих обіцянок, бо виконуємо те, що плануємо, – наголосив Кличко. – Ми розуміємо свою відповідальність перед киянами. І тому працюємо виключно з киянами і для киян. І я вдячний за довіру та за підтримку кожному мешканцю нашого міста. Без підтримки людей, без їх зауважень, і без критики також – ми не зробили в Києві того, що вже є на сьогоднішній день", -  підкреслив мер столиці.

 

Він зауважив, що за останніх шість років зроблено насправді немало. Київ змінюється. І це бачать і кияни, і гості столиці. Так, здійснюється капітальний ремонт доріг – майже 1100 км за останні роки. За кілька років оновлено 47 мостів та шляхопроводів, якими не займалися десятиліттями. Практично заново звели Шулявський та Борщагівський шляхопроводи, шляхопроводи на Богатирській, Русанівський міст. І продовжується оновлення інших інфраструктурних об'єктів.

 

За його словами, столиця закуповує новий громадський транспорт – сучасні тролейбуси, трамваї та автобуси – навіть в умовах боротьби з пандемією та кризи, що вона спричинила. Так, до кінця цього року місто отримає 200 нових сучасних автобусів. Перша партія – близько 100 автобусів – очікується вже в жовтні. Решта – до кінця року.


"Звісно, ще багато чого потрібно зробити. Найбільшим викликом сьогодні я б назвав пандемію коронавірусу. Адже ми повинні захистити здоров'я та життя людей. А також повинні підтримувати та розвивати економіку міста, яку вражає криза. Бо значну частину ресурсів, які ми планували вкласти у розбудову інфраструктури, спрямовуємо на боротьбу з поширенням COVID-19 та захист киян", - підкресли мер.

 

Він зауважив, що місто створює сприятливі умови і надає пільги бізнесу, бо підприємці – це опора економіки міста. І бізнес повинен продовжувати працювати. Також міська влада піклується про соціально-незахищених киян, яким сьогодні найскладніше. Особлива увага – і до медиків, бо вони сьогодні – на передовій у боротьбі за здоров'я і життя людей.

 


Мер Києва зауважив, що буде непросто. Але перемога приходить до тих, хто багато працює і вміє згуртувати навколо себе людей.

 

Як повідомляла УМ, партія "Європейська солідарність" підтримає на виборах мера Києва нинішнього міського голову Віталія Кличка