«Ілюстрація слова «ідіоти»: Богдан висміяв рейтинги «Слуг народу»

16:52, 16.09.2020
«Ілюстрація слова «ідіоти»: Богдан висміяв рейтинги «Слуг народу»

На думку Богдана, рейтинги СН продовжать падати через відтік половини прихильників до місцевих партій

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан оцінив вересневі рейтинги партії «Слуга народу» і вважає, що політсила на місцевих виборах по Україні набере менше 10%.

 

Як інформує УМ, у Facebook Богдан написав, що рейтинги СН і Володимира Зеленського падають — це, на його думку, «ілюстрація слова «ідіоти».

 

 

 

 

 

 

 

 

«У вересні-грудні 2019 року були моменти, коли у президента в першому турі був рейтинг 75%, а партія «Слуга народу» отримувала 65% [...]. Так ось, рейтинг президента 29% і він впав до рівня меншого, ніж в першому турі виборів 2019 року[...]. Соціологія показує, що більше половини українців планують на місцевих виборах голосувати за місцеві партії. Тобто середній рейтинг «Слуги народу» по Україні вже менше 15%», — написав Богдан.

 

За його словами, рейтинги СН продовжать падати через відтік половини прихильників до місцевих партій і через те, що дві третини ядра партії — це молодь до 30 років, яка не ходить і не піде на вибори.

 

«Мій прогноз на день виборів — менше 10% по країні», — підсумував Богдан.

 

В Україні 5 вересня офіційно стартувала виборча кампанія місцевих виборів, які призначені на 25 жовтня. 

 

15 вересня в Україні стартувала реєстрація на місцеві вибори.

 

Кандидатам у депутати більше не потрібна довідка про несудимість.

 

Як повідомляла "УМ", Зеленський активно агітує за кандидатів від "слуг" у робочих поїздках регіонами, хоча закон забороняє президенту передвиборчу агітацію.