Вовк таще 6 суддів отримали повістки від НАБУ

09:10, 13.08.2020
Вовк таще 6 суддів отримали повістки від НАБУ

Павло Вовк отримав повістки на допит у Національному антикорупційному бюро на 17-те і 18 серпня

НАБУ наголошує, що усі підозрювані особисто отримали повістки про виклик на допити.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє пресслужба НАБУ.

 

"Адвокат голови ОАСК повідомив детективам, що його клієнт перебуватиме у відпустці до 14 серпня. Однак після оголошення у розшук суддя з’явився на робочому місці наступного ж дня. Так само на наступний день після оголошення осіб у розшук почали виходити на зв'язок з детективами й інші підозрювані у справі, які впродовж трьох тижнів переховувались від слідства", - зазначено в повідомленні.

 

Водночас, голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк написав у Фейсбук, що отримав повістки на допит у Національному антикорупційному бюро на 17-те і 18 серпня – і планує прийти.

 

"Ось і я сьогодні перевірив силу соцмереж. Щойно вранці я розписав для НАБУ алгоритм дій відповідно до букви закону, а також написав, де мене можна знайти, то представники Бюро швиденько примчали. Прийшли в ОАСК по-тихому, без піару. Виявляється, якщо хочуть, то можуть навіть дотримуватися норм КПК.. A тепер повідомляю офіційно – мені сьогодні вручили повістки на 17-18 серпня. Я прийду на допит. Мені приховувати нічого, я готовий! А в НАБУ готові відповідати за те, що вони творили в останній місяць? Раджу їм повторити про всяк випадок матчастину", - написав Вовк.


Як повідомляла УМ, 11 серпня НАБУ оголосило в розшук  Павла Вовка, його заступника, трьох суддів ОАСК та двох колишніх членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

 

Вовк заявив, що готовий прийти на допит.