Борислав Береза балотуватиметься у мери Києва

15:30, 12.08.2020
Борислав Береза балотуватиметься у мери Києва

Береза також додав, що в його команді – професіонали

Позафракційний нардеп VIII скликання, політик, громадський діяч Борислав Береза заявив, що балотуватиметься в мери Києва на виборах у жовтні 2020 року. Водночас його команда "ЕкоПартії" йтиме до Київради.

 

Як інформує УМ, про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

"Так, я ухвалив остаточне рішення і йду у мери Києва, а моя команда "ЕкоПартії" – до Київради", – підкреслив Береза.

 

За словами політика, він утомився ставити собі одні і ті самі запитання, зокрема, чому Київ не схожий на інші великі європейські міста та має чимало проблем. Він зазначив, що цьому потрібно покласти край.

 

Наприклад, на думку Берези, киянами потрібна влада, яка буде працювати на місто, "за кермо" мають стати люди, які готові показати реальні результати.

 

"Нам усім потрібна альтернатива. І такою альтернативою мають бути люди, яких турбують проблеми Києва... Люди, які знають, як вирішувати проблеми Києва та зробити його більш комфортним", – написав він.

 

Береза також додав, що в його команді – професіонали, здатні розробити повноцінну екологічну програму розвитку столиці, та рішучі політики, спроможні втілити її в життя.

 

 

Як повідомляла УМ, чинний мер Києва Віталій Кличко висуватиметься на виборах міського голови від своєї політичної партії УДАР.

 

Водночас народна депутатка Ірина Верещук була обрана єдиною кандидаткою від "Слуги народу" на вибори мера Києва, які відбудуться восени 2020 року.

 

Український шоумен, ведучий і комік Сергій Притула теж балотуватиметься на посаду мера Києва від партії "Голос".