Сергій Притула став кандидатом у мери Києва від «Голосу»

20:30, 11.08.2020
Сергій Притула став кандидатом у мери Києва від «Голосу»

Сергій Притула виступає під час з’їзду партії "Голос".

Відомий шоумен і волонтер Сергій Притула таки погодився балотуватися на посаду міського голови Києва, як кандидат від партії «Голос» на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це Притула заявив під час з’їзду партії "Голос" у вівторок, 11 серпня.

 

Уродженець Тернопільщини Сергій Притула зазначив: «Київ – це мій дім. І для мене важливе відчуття захисту і безпеки у моєму домі. Маю за честь бути сьогодні серед вас – людей, які беруть на себе відповідальність і йдуть на ці вибори. І я йду разом з вами. Відчуваючи ваше плече, вашу підтримку».

 

За його словами, коли він стане мером, через рік йому не набридне, і він не складе мандат (ймовірно Притула натякнув на ексголову «Голосу» Святослава Вакарчука, який склав мандат нардепа через рік повноважень – Ред.).

 

Шоумен також зазначив, що йде на вибори "з великим задоволенням" і збирається "робити історію успішного Києва".

 

Зауважимо, що раніше Притула зберігав інтригу і усіляко уникав відповіді на питання, чи він піде у мери столиці від «Голосу», як про це неодноразово натякали у партії.

 

Нині ж телеведучий розважальних програм написав у соцмережах про майбутню передвиборчу кампанію: «Буде гаряче!».

 

До речі, за результатами опитування центру Разумкова у червні-липні 2020 року, майже 44% респондентів готові підтримати мера Києва Віталія Кличка на чергових виборах міського голови.

 

Як повідомляла «УМ», партія «Батьківщина» висунула кандидатом у мери Києва Олексія Кучеренка.