Російській співачці «Глюкозі» заборонили в'їзд в Україну на 3 роки

11:41, 07.08.2020
Російській співачці «Глюкозі» заборонили в'їзд в Україну на 3 роки

Співачка вилетіла зворотним рейсом у Білорусь.

Російській співачці Наталії Іоновій, відомій як "Глюкоза", на 3 роки заборонили в’їзд на територію України.  

 

Як інформує УМ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

 

 "Жінка прибула в Україну (в аеропорт "Бориспіль" - ред.) серед пасажирів рейсу з Мінська. Під час оформлення прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" з’ясували, що вона порушувала українське законодавство відвідувавши окупований її країною Кримський півострів", - зазначено в повідомленні.

 

"У ході спілкування іноземка постійно плуталась в своїх відповідях, зокрема на початку зазначивши, що в Криму останній раз була у 2013 році. В нашу державу громадянка Росії планувала потрапити з приватною метою", - додали у Держприкордонслужбі.

 

 "Глюкоза" неодноразово їздила на концерти та вечірки до окупованого Криму з території Росії. Їй поставили штамп про заборону в’їзду і вона вилетіла зворотним рейсом у Білорусь.

 

Як повідомляла УМ, в аеропорту “Жуляни” прикордонники відмовили у в’їзді в Україну громадянину Росії - члену політичної партії “Единая Россия”, який нагороджений медаллю “За возвращение Крыма”. Цей росіянин – Карен Арутюнян, який очолює ТОВ "Ливарно-механічний завод" у Ногінську Московської області і який свого часу брав участь у місцевих виборах.