Ізраїль вразив ракетами військові об'єкти на півдні Сирії

09:39, 04.08.2020
Ізраїль вразив ракетами військові об'єкти на півдні Сирії

Ізраїль здійснив запуски ракет по наглядових постах, ППО та командним постам Сирії.

Бойові вертольоти, безпілотні літальні апарати і винищувачі ізраїльської армії вразили цілі, які належать сирійським збройним силам у відповідь на провокації на півдні країни – в районі Голанських висот.

 

Як інформує «Україна молода», про це повідомляється на сайті армії оборони Ізраїлю.

 

Зокрема, Ізраїль здійснив запуски ракет по наглядових постах, ППО та командним постам Сирії. Армія оборони Ізраїлю також опублікувала відео ліквідації на кордоні чотирьох осіб, які "планували провести вибухи".

 

Ця операція була відповіддю на спробу бойовиків закласти вибуховий пристрій в південній частині Голанських висот. В результаті ізраїльські військовослужбовці ліквідували чотирьох осіб.

 

«У число уражених цілей увійшли спостережні пункти і системи збору розвідданих, кошти зенітної артилерії, системи командування і управління на базах сирійських збройних сил», - повідомляє армія оборони Ізраїлю.

 

Ізраїльські військові наголошують, що уряд Сирії несе відповідальність за будь-які дії, що відбуваються на території країни, і що він несе відповідальність за інцидент.

 

Раніше палестинські радикали з сектора Газа запустили в неділю ввечері, 5 липня, дві ракети по території Ізраїлю. Система протиповітряної оборони Ізраїлю перехопила ракету, випущену з території сектора Газа, після чого ізраїльські винищувачі завдали удар у відповідь.