Зеленка для Волошина: поліція затримала нападників на нардепа від ОПЗЖ

16:01, 21.07.2020
Зеленка для Волошина: поліція затримала нападників на нардепа від ОПЗЖ

Олег Волошин стверджує, що лікарі зафіксували у нього опік рогівки. (Фото з ФБ-сторінки Софії Середи)

Оперативники поліції Києва затримали двох осіб за підозрою у вчиненні протиправних дій щодо народного депутата від ОПЗЖ Олега Волошина біля будівлі Ради у вівторок.

 

Зокрема, затриманим закидають те, що вони облили зеленкою скандально відомого обранця через те, що він публічно поставив під сумнів наявність державного суверенітету України.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

 

“Сьогодні близько 12-ої години біля Верховної Ради України на вулиці Грушевського невідомі облили народного депутата України рідиною зеленого кольору. Поліцейські негайно відреагували на протиправні дії та затримали двох осіб”, - йдеться у повідомленні поліції Києва.

 

Затриманих для надання пояснень та з’ясування усіх обставин й причин скоєного доставили до Печерського управління поліції.

 

Відомості за цим фактом зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень відповідно до вимог чинного законодавства. Перевірка триває.

 

Сам народний депутат Волошин стверджує, що лікарі зафіксували у нього опік рогівки, але загрози для зору немає.

 

Водночас, стало відомо, що під час затримання двох чоловіків депутат Олег Волошин нецензурно лаючись вдарив в обличчя одного з них - ветерана АТО.

 

При цьому, чоловіка в цю мить тримали поліцейські, він не міг захиститися. Правоохоронці на це не відреагували і дали недоторканному депутату піти.

 

Як повідомляла «УМ», перед початком позачергового засідання парламенту Олега Волошина облили зеленкою на подвір’ї Верховної Ради. Трохи дісталося й двом іншим депутатам, які поспішали у справах поруч.