Дубінський вилаяв главу НБУ Смолія

13:34, 03.07.2020
Дубінський вилаяв главу НБУ Смолія

Дубінський не вперше дозволяє собі такі висловлювання на адресу інших людей.

Скандально відомий народний депутат Олександр Дубінський, який встиг вкотре оскандалитися, вилаявшись у соцмережах на главу Нацбанку Якова Смолія, вважає: він має право його ображати. Мовляв, раніше він виграв суд у НБУ.

 

Як інформує УМ, про це нардеп розповів в коментарі PavlovskyNews, коли поспішав на позачергове засідання парламенту.

 

"А у нас суд із паном Смолієм був щодо цієї фрази. І я цей суд виграв. Тому маю право висловлювати цю фразу на адресу пана Смолія", - коротко відповів Дубінський на запитання журналіста.

 

Нагадаємо, ввечері 2 липня поширив у своєму інстаграмі допис, у якому написав: "Їб*мо Смолія в тупий собачий рот в прямому ефірі".
 

Після цього на парламентаря обрушився шквал критики, через якийсь час свій допис зі сторінки він прибрав.

 

Дубінський не вперше дозволяє собі такі висловлювання на адресу інших людей. Особливо він полюбляє обзивати журналістів.

 

Через інформаційний запит до Дубінського на допит викликали редакторку незалежної розслідувальної агенції "Слідство. Інфо" Анну Бабінець. Вона відправляла Дубінському запит щодо його зв’язків із адвокатом Трампа – Рудольфом Джуліані.

 

Дубінський злив у мережу контакти головного редактора НВ Віталія Сича, редакторки програми "Схеми" Наталки Седлецької, Анни Бабінець та Дениса Бігуса після того, як були опубліковано інформацію про те, що в дисертації Андрія Портнова виявили плагіат.

 

Як повідомляла УМ, міжнародна ділова спільнота, яка включає впливові бізнесові асоціації, інвесторів зі США та інших країн, звернулася до Президента Володимира Зеленського із застереженням про можливі втрати України, якщо не припиниться тиск на НБУ.

 

1 липня голова Національного банку Яків Смолій написав та подав на ім’я президента Володимира Зеленського заяву про відставку через "систематичний політичний тиск".