Вибух на Позняках: знайдено тіло п'ятого загиблого

09:10, 23.06.2020
Вибух на Позняках: знайдено тіло п'ятого загиблого

Загиблого на місці події опізнав сусід.

У Києві рятувальники знайшли тіло п'ятого загиблого на місці обвалу будинку на Позняках. Це чоловік 1976 року народження.

 

Тіло виявили вночі, повідомили у ДСНС. До цього рятувальники знайшли тіло ще одного чоловіка 1967 року народження, йдеться в повідомленні ДСНС.

 

Загиблого на місці події опізнав сусід.

 

Таким чином усіх п'ятьох жертв вибуху, який шукали під уламками будинку, знайдено.


Додамо, що троє загиблих є членами однієї родини – батько, матір та син. Це Володимир, Інна та Євген Недашковські. Живою залишилася лише донька Анастасія, яка в цей час перебувала у ванній кімнаті.

 

Як повідомляла УМ, станом на ранок 22 червня рятувальники дістали тіла трьох загиблих, двоє людей ще можуть перебувати під завалами.

 

Секція на 40 квартир 10-поверхівки, де стався вибух, на думку експертів, відновленню не підлягає. Її доведеться демонтувати.

 

Мер Києва Кличко пообіцяв, що усім мешканцям будинку, в якому стався вибух, буде надано тимчасове житло на базі одного зі столичних інтернатів.

 

Нагадаємо, що Національна поліція наразі проводить невідкладні обшуки в газорозподільній компанії та всіх комунальних службах, які обслуговували будинок, де стався вибух і загинуло щонайменше двоє киян, яких знайшли під завалами.

 

  •