Роман Абрамовський призначений міністром екології

12:55, 19.06.2020
Роман Абрамовський призначений міністром екології

27 травня Кабмін перейменував Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища, утворивши окреме Міністерство захисту навколишнього середовища і природних ресурсів

 

Верховна Рада підтримала призначення Романа Абрамовського міністром захисту навколишнього середовища і природних ресурсів України.

 

За таке рішення проголосували 264 народних депутати. Після голосування Абрамовський склав присягу члена Кабінету міністрів України (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

 

У 2015 році Роман Абрамовський кілька місяців був заступником міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

 

У 2019 став заступником міністра енергетики та захисту навколишнього середовища.

Роман Абрамовський у Раді

 

Згідно з декларацією про доходи за 2019 рік, Абрамовский володіє двома квартирами і двома машиномісцями в Києві.

 

Автопарк родини Абрамовського складається з Mersedes Benz S500, Range Rover і BMW X5. Загальна вартість автомобілів – близько 3 млн грн. Також новий міністр володіє декількома елітними годинниками.

 

За минулий рік дохід сім'ї Абрамовського склав 1,4 млн грн. Крім цього, дружина міністра отримала подарунки у вигляді частки в статутному капіталі декількох компаній майже на 4 млн грн.

 

Готівкою сім'я Абрамовського зберігає 705 тис. доларів і 35 тис. євро, а на рахунках в банках має 797 тис. євро, 80 тис. доларів, 116 тис. гривень і 300 російських рублів.