Василь Володін призначений головою Київської облдержадміністрації

10:15, 18.06.2020
Василь Володін призначений головою Київської облдержадміністрації

Василь Володін три місяці номінально очолював Київську ОДА.

Перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов представив нового голову Київської облдержадміністрації Василя Володіна у четвер вранці.

 

Перед тим Володіна, який три місяці тимчасово виконував обов'язки голови Київської ОДА, призначив на цю посаду президент Володимир Зеленський своїм указом.

 

Про це повідомляє «Україна молода» у четвер.

 

"Мені випала почесна місія представити вам нового очільника області - Василя Володіна. Це планував зробити сам президент України Володимир Олександрович, але всі ми знаємо що він зараз змушений піти на самоізоляцію, тож передає усім вітання і свою впевненість, що Київська область й надалі буде вітриною якісних змін в Україні", - сказав пан Трофімов колективу облдержадміністрації.

 

За його словами, наразі в країні реалізується проєкт президента "Велике будівництво" і на Київщині заплановано будівництво та реконструкція 6 шкіл, 7 дитячих садків, 5 стадіонів, 13 приймальних відділень.

 

"Вибір нового керівника області обумовлений ефективним менеджментом. Володін зарекомендував себе за три місяці як впевнений та рішучий менеджер, який поважає людей, звертає увагу на життя області, і ми на практиці впевнилися, що ця людина ефективна", - зазначив Сергій Трофімов.

 

У свою чергу, пан Володін заявив, що наразі у Київській ОДА «вже майже сформована потужна та сучасна команда заступників голови». І наголосив, що державне управління у Київській області має бути гнучким, сучасним та працювати заради людей.

 

"Тому запрошую залучатися до нашої команди молодих та енергійних управлінців", - додав Володін.

 

Відомо, що пан Володін закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка за спеціальністю «Міжнародні відносини». Має звання "Заслужений юрист України". З 2012 по 2019 роки обіймав посаду директора Департаменту правового забезпечення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

 

До 20 грудня 2019 року був в.о. генерального директора Державного підприємства "Електронмаш".

 

З 20.12.2019 – заступник голови Київської облдержадміністрації. З 10.03.2020 – т.в.о голови Київської облдержадміністрації.