Кличко не бажає висуватися у мери Києва від партії Порошенка

21:30, 05.06.2020
Кличко не бажає висуватися у мери Києва від партії Порошенка

Віталій Кличко піде в мери від партії "Удар". (Фото з ФБ-сторінки Віталія Кличка)

Міський голова Києва Віталій Кличко відмовився від пропозиції партії «Європейська  солідарність» Петра Порошенка висунути його кандидатуру на виборах мера столиці, які відбудуться 25 жовтня.

 

Як інформує «Україна молода», про це Кличко написав у своєму Facebook  у п’ятницю ввечері.

 

«Хочу подякувати за таку пропозицію. Але зазначу, що я багато років є лідером політичної сили «УДАР», яка завжди боролась і відстоювала демократичні європейські цінності. І висуватимусь в мери від партії «УДАР Віталія Кличка»», — написав мер Києва.

 

Крім того, Кличко зазначив, що поведе команду «УДАРУ» на місцеві вибори: «Заради захисту інтересів місцевого самоврядування, інтересів громадян, ми будемо готові співпрацювати з усіма демократичними силами, які діятимуть за правилами і порядно. Та працюватимуть в майбутній Київраді над змінами в столиці. І над змінами в країні в інших радах».

 

Перед тим партія Порошенка «Європейська Солідарність» звернулася до Віталія Кличка з пропозицією висунути його в мери Києва на чергову каденцію. Також політична сила запропонувала йому очолити список партії на виборах до Київської міської ради.