Стрілянина в Броварах: Аваков звітує про 20 арештованих

09:06, 01.06.2020
Стрілянина в Броварах: Аваков звітує про 20 арештованих

МВС старанно фіксує всіх арештованих за стрілянину в Броварах. (Фотоколаж Арсена Авакова)

Вже 20 учасникам стрілянини за участю перевізників у Броварах суд обрав запобіжний захід – утримання під вартою на два місяці без права внесення застави.

 

Організаторам "розбірок" планують оголосити підозру.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Twitter.

 

"Отже, 20 фігурантам справи щодо стрілянини у Броварах обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без застави.Ще одну справу суд розглядатиме о 10-й. Двом особам оголошено підозру заочно – до затримання. На черзі – організатори злочину. Слідство триває!", - повідомив Аваков.

 

Як повідомляла УМ,  вранці 29 травня у Броварах на Київщині сталася стрілянина за участі сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, 3 чоловіків отримали поранення. Поліція повідомляла про 10 затриманих. За даними джерел ЗМІ, частина із тих, хто влаштував перестрілку, місцеві, частина – із Вінницької області. 

 

Мер Броварів Ігор Сапожко заявив, що причиною ранкової стрілянини у місті стала ситуація з розподілом міжміських маршрутів, які затверджує Київська обладміністрація.

 

Президент Зеленський порівняв розбірки у Броварах із 90-ми, а Аваков заспокоював українців, що "всі сидітимуть в тюрмі".