Сядуть надовго: У МВС розповіли про подальшу долю поліцейських з Кагарлика

09:47, 26.05.2020
Сядуть надовго: У МВС розповіли про подальшу долю поліцейських з Кагарлика

Микола Кузів і Сергій Сулима за гратами.

На поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки у відділенні поліції Кагарлика Київської області, чекає позбавлення волі на тривалий термін.
 

Як повідомляє УМ, про це заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко написав у Facebook.

 

"Ось так буде з кожним, хто вдягнувши погони і отримавши владу, порушить Закон, і вчинить злочин. На фото - колишні співробітники поліції, обґрунтовано підозрювані в зґвалтуванні, тортурах і побитті - Микола Кузів та Сергій Сулима в слідчому ізоляторі. Попереду їх чекає суд і справедливе покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін", - написав Геращенко.

 

Заступник міністра також назвав "блискавичною" реакцію поліції на повідомлення про злочин.

 

"Зазначу також, що реакція поліції на на повідомлення про насильство і тортури в Кагарлицькому відділенні поліції була блискавичною. Повідомлення з лікарні про насильство і тортури щодо потерпілої надійшло в Обухівський відділ поліції в неділю в 18:47. О 19:15 правоохоронці встановили особи підозрюваних у злочині співробітників поліції. У 19:40 вони були затримані і на місце злочину були викликані слідчі ДБР. О 8:00 начальник Національної поліції Ігор Клименко підписав наказ про розформування Кагарлицького відділу поліції, відсторонення всього його керівництва і відсторонення начальника Обухівського районного відділу поліції. О 10:23 ранку понеділка пресслужба Національної поліції зробила заяву про факт насильства і тортур і про затримання підозрюваних", - додав Геращенко.

 
 
 
Як повідомляла УМ, 25 травня у місті Кагарлик Київської області розформовано відділок поліції після інциденту з побиттям і зґвалтуванням затриманої жінки.
 
 
Джерела повідолмяли, що підозрюваних звати Сергій Сулима та Микола Кузів.