Інженер «Суспільного» Микола Теремок помер від коронавірусу у Рівному

18:33, 16.05.2020
Інженер «Суспільного» Микола Теремок помер від коронавірусу у Рівному

Теремок працював на "Суспільному" 25 років

У Рівному Від ускладнень, спричинених інфекцією COVID-19, передчасно пішов з життя інженер Рівненської філії Суспільного Микола Теремок. Він один із шести працівників, у яких підтвердили ураження коронавірусом.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє сайт телеканалу “UA: Рівне”.

 

Теремок працював на цьому каналі 25 років, він 1961 року народження.

 

“Він завжди був відповідальним фахівцем, привітним колегою, хорошою доброзичливою людиною і прекрасним сім’янином”, – пишуть колеги.

 

Теремок був госпіталізований близько тижня тому.

 

За інформацією місцевих ЗМІ, медики відзначали, що він “пішов на поправку”, проте 15 травня йому несподівано погіршало, чоловік почав задихатися. Його перевели до реанімації, проте врятувати пацієнта не вдалося – ввечері того ж дня він помер.

 

“До останнього ми сподівалися, що наш колега одужає, адже він перебував у міській лікарні під наглядом лікарів. І до вчорашнього дня його стан не був важким, – цитує менеджерку рівненської філії Національної телекомпанії Людмилу Хому “Детектор медіа“.

 

На телеканалі запевняють, що роблять “усе можливе, щоб убезпечити наших працівників від поширення вірусу”.

 

“Одразу після підтвердження перших випадків інфікування на філії була негайно проведена повна дезінфекція приміщень, всі працівники переведені на дистанційну роботу. Інфіковані колеги і люди, що з ними контактували – на самоізоляції”, – розповіла Хома.

 

Вона також повідомила, що керівництво “UA: Рівне” ініціювало проведення колективного тестування всіх працівників філії.

 

Раніше повідомлялося, що до 12 травня рівненська філія перейшла на дистанційний режим роботи, і до 18 травня регіональний канал транслюватиме ефір столичного мовлення.

 

Загалом від початку епідемії на Рівненщині було діагностовано 1 104 хворих.