SkyUp відкриває продаж квитків на нерегулярні рейси з Європи для повернення українців

16:03, 18.03.2020
SkyUp відкриває продаж квитків на нерегулярні рейси з Європи для повернення українців

Сьогодні Кабінет міністрів України прийняв постанову про регулювання цін авіаперевізників

МЗС, Мінінфраструктури і компанія SkyUp Airlines оголосили про початок продажу авіаквитків за пільговою ціною на нерегулярні рейси з низки міст Європи, щоб повернути звідти "застряглих" через коронавірус українців.

 

Про це глава МЗС Дмитро Кулеба оголосив на брифінгу в Києві у середу, 18 березня. 

 

"Авіакомпанія SkyUp, якій ми надзвичайно вдячні за її конструктивну позицію, за її бажання разом з урядом допомогти українцям, відкриває продаж квитків на нерегулярні рейси", - сказав Кулеба.

 

Продажі квитків відкриті з таких міст: Париж, Аліканте, Берлін, Стокгольм, Відень, Варшава, Прага, Тбілісі, Лісабон, Мюнхен, Неаполь, Франкфурт, Таллін, Цюрих, Стамбул, Барселона, Лондон.

 

"Заходьте на сайт авіакомпанії SkyUp, дивіться на дати, на які плануються рейси, купуйте квитки за пільговими цінами і повертайтеся в Україну", - сказав Кулеба. 

 

Додамо, сьогодні Кабінет міністрів України прийняв постанову про регулювання цін авіаперевізників. 

 

"Була прийнята постанова, яка передбачає цінове регулювання. Цю функцію передали міністерству інфраструктури, щоб не було тих спекуляцій, як кілька днів тому, коли авіаперевізники спекулювали на вартості, враховуючи надмірний попит, який є на авіаперевезення", - розповів очільник Міністерства інфраструктури Владислав Криклій під час брифінгу.

 

Також він зазначив, що будуть спеціальні потяги відправлятися з Чехії, Німеччини та Польщі для того, аби повернути із сусідніх країн українців додому.

 

Нагадаємо, Україна сформувала точки-хаби, з яких, як запевняють в МЗС, українці гарантовано зможуть дістатись до України безкоштовно або за пільговими цінами. Їхній перелік доступний на сайті МЗС.