У Таїланді військовий влаштував стрілянину, 15 осіб загинуло

17:19, 08.02.2020
У Таїланді військовий влаштував стрілянину, 15 осіб загинуло

У місті Накхонратчасіма на північному сході Таїланду військовослужбовець влаштував стрілянину, в результаті якої загинули 15 осіб. Також він утримує 16 заручників на четвертому поверсі торгового центру "Термінал-21".

 

Про це повідомило агентство новин.

 

Як пише видання Khaosod, співробітники правоохоронних органів спільно з армією проводять операцію по затриманню злочинця. Представник поліції порадив громадськості покинути місце події, залишатися в приміщенні і слідувати вказівкам співробітників служб безпеки.

 

 

Мотиви нападника залишаються неясними. За інформацією ЗМІ, солдат відправив кілька нескладних повідомлень перед нападом з критикою на адресу корупціонерів.

 

 

Прем'єр-міністр Таїланду Прают Чан-Оча проінформований про стрілянину. За даними таїландського агентства новин, він доручив заступнику міністра оборони і головнокомандувачу стежити за ситуацією, а також розслідувати причини події і добре подбати про поранених і сім'ї загиблих. Разом з тим міністр охорони здоров'я Анутін Чарнвееракул на своїй сторінці в Facebook повідомив, що лікарням в провінціях Накхонратчасіма, Бурірам, Сурін і Чаяпхум потрібна донорська кров для переливання.

 

 

A video shows soldier identified as Sgt. Jakkrapanth Thomma firing an assault rifle into the traffic close to Terminal 21 shopping mall in Korat. He has shot dead at least 12 victims so far, police say.

Story: https://www.khaosodenglish.com/news/crimecourtscalamity/2020/02/08/rogue-soldier-kills-12-in-rampage-police-say/ 

Вбудоване відео